Europa Conference League

Κανονικά στη ρεβάνς ο Φρεντ, δεν έχει συμπληρώσει κάρτες

Ο Φρεντ κιτρινίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει συμπληρώσει τον αριθμό των καρτών που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη, η οποία θα μπορούσε να είχε έρθει και με καλύτερο σκορ από το τελικό 3-2 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και πάει την ερχόμενη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε μια παραφιλολογία πως ο Φρεντ με την κίτρινη κάρτα που πήρε στο 73ο λεπτό του χθεσινού αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα απουσιάσει από τη ρεβάνς. Με ορισμένους Τούρκους δημοσιογράφους, μάλιστα, να την… πατάνε και να αναπαράγουν το εν λόγω σενάριο.

Παρόλα αυτά, ο Φρεντ δεν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό καρτών για να τιμωρηθεί. Αρκετοί φαίνεται πως μέτρησαν μία κίτρινη που είχε δεχτεί στα προκριματικά, η οποία μαζί με αυτή που είχε δεχτεί στη φάση των ομίλων και με την χθεσινή, θα αποτελούσαν τις τρεις κάρτες που συμπλήρωναν την τιμωρία.

Ωστόσο, από τα προκριματικά στη φάση των ομίλων δεν μεταφέρονται οι κάρτες αλλά σβήνονται. Με τον Φρεντ να έχει μία κάρτα στους ομίλους και στην αναμέτρηση με την Νόρτζελαντ στην πρεμιέρα και η άλλη να έρχεται χθες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, και πολύ σημαντικός στο παιχνίδι της Φενέρ, θα αγωνιστεί κανονικά, λοιπόν, στη ρεβάνς, σε αντίθεση με τον Ρέτσο που θα απουσιάσει για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x